Nieuws

28/2/2024

Bouwen aan een duurzame toekomst

Corbiz zet zich in voor slimme, betaalbare woonoplossingen die inspelen op hedendaagse uitdagingen, met een perfecte mix van historische inzichten en toekomstige trends. Technologie en duurzaamheid staan hierbij centraal in onze aanpak.

Lees meer

9/5/2023

Corbiz plaatst 10 woonunits in Hasselt voor vluchtelingen uit Oekraïne

In Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt) zijn in opdracht van sociale woonmaatschappij Cordium (vanaf 1 juli officieel Wonen in Limburg) en het overheidsagentschap Wonen in Vlaanderen tien modulaire woonunits geplaatst.

Lees meer

9/5/2023

Corbiz plaatst 50 woonunits in Gent voor vluchtelingen uit Oekraïne

In Oostakker (Gent) zijn in opdracht van Stad Gent en het overheidsagentschap Wonen in Vlaanderen 50 modulaire woonunits geplaatst.

Lees meer

27/4/2023

Een huisvestingslandschap voor studenten met betaalbare koten – student villages net buiten de steden…

Stel je voor dat we “student villages” kunnen bouwen net buiten de steden, in een groene omgeving maar in de nabijheid van recreatie, supermarkten, … Duurzame, kwalitatieve studentenunits die betaalbaar zijn.

Lees meer

27/4/2023

Nieuwe mobiele woningen voor Oekraïense vluchtelingen in Vorselaar

In opdracht van de Kleine Landeigendom Zuiderkempen en Wonen in Vlaanderen faciliteert Corbiz de plaatsing van drie ruime verplaatsbare woonunits in de verkaveling Jantjesblok in Vorselaar.

Lees meer

26/4/2023

Matthias Diependaele zet modulaire woonunits in tegen dak- en thuisloosheid

Minister van Wonen Matthias Diependaele gaat modulaire woonunits inzetten in de strijd tegen dak- en thuisloosheid. Hij roept de lokale besturen op om projecten in te dienen en woningen af te nemen via een raamovereenkomst.

Lees meer