#onzepartners

Met wie we krachten bundelen

Dag in dag uit bouwen we aan ons eco-systeem van kwalitatieve partners. Allen dragen ze onze waarden uit. Zij maken het gehele proces mee mogelijk, zodat we onze klanten maximaal kunnen ontzorgen. Corbiz brengt mensen samen!

SKILPOD

Kiezen voor een andere, revolutionaire manier van bouwen, zonder compromissen

Skilpod heeft de missie om de bouwwereld op zijn kop te zetten. Ze geloven dat een eigen woning bouwen anders kan, zonder stress en gedoe, op een slimmere manier. Bij traditioneel bouwen gaan we er vaak van uit dat bouwen per se traag gaat, onderhevig is aan de grillen van het weer en dat onaangename verrassingen onvermijdelijk zijn. Wat als je al deze veronderstellingen van tafel veegt en van nul af aan het bouwproces uittekent? Dat is precies wat Skilpod doet: met open geest en de mindset van ingenieurs en designers innoveren en hertekenen ze, tot design en functionaliteit perfect samenkomen. Zo komen ze tot een assortiment aan instapklare prefab modulaire woningen. Skilpod kiest voor een andere, revolutionaire manier van bouwen, zonder compromissen op vlak van kwaliteit en duurzaamheid, een mooie, degelijke thuis, zonder jarenlang bouwgedoe.

website
BRENSJ

Mobiele zorg- en werkunits in houtskelet

Brensj is de modulaire vertakking van Ecohuis, al meer dan 20 jaar één van de meest innovatieve marktleiders in de Belgische houtskeletbouw. Brensj realiseert kwalitatieve modulaire nieuwbouwwoningen en mobiele zorg- en werkunits in houtskelet, enkel met de beste materialen en altijd in eigen atelier volgens een geoptimaliseerd proces. Dankzij het gebruik van slimme technieken passen ze hun standaard units volledig aan naargelang de noden van de klant. Naast zorgunits heeft Brensj ook kantoorunits, vakantieunits en modulaire woningen in het gamma. Allemaal met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding gecombineerd met een uitstekende service.

website
DRISAG

Office inspirators since 1970

Vijftig jaar geleden startte Drisag Office Inspirators met het faciliteren van kantoren. Het bedrijf evolueerde samen met de nieuwste trends en is uitgegroeid tot expert in het creëren van inspirerende interieurconcepten, van werkplek tot lunch- en ontvangstruimte. Bovendien hebben ze heel deze tijd de ecologische voetafdruk klein gehouden dankzij hun in-house productie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de visie. De producten reizen niet de hele wereld rond. Ze komen gewoon vanuit de eigen achtertuin. Kortom het bedrijf levert werk- en woonplezier en is bekommerd om de planeet.

website
JUMATT

Modulair house-concept

YourSpace is het modulaire house-concept van Jumatt, de Belgische houtskeletbouwer en dochteronderneming van Bostoen. Kiezen voor YourSpace is ook kiezen voor houtskeletbouw en dus voor duurzaamheid, hoogwaardige thermische en akoestische isolatie, snelheid van uitvoering, … Er wordt ook de voorkeur gegeven aan hout afkomstig uit België of de directe buurlanden. Vandaag beschikt Jumatt over een productiesnelheid van vijf modulaire woonunits per week dankzij een ultra-efficiënt productieproces waarbij de YourSpace modules in de fabriek worden geproduceerd, geassembleerd en afgewerkt. De afwerkingsgraad van de YourSpaces en de esthetische keuzes worden gemaakt door de klant zelf. Ja, zelfs een keuken en douchekamer kunnen worden geïntegreerd!

website
SC-STEELFRAMES

Prefab staalframebouw elementen

SC-Steelframes is gespecialiseerd in het prefabriceren van staalframebouw elementen. Dit kunnen wanden, vloeren en daken zijn maar ook volledige modulaire woonvolumes. Staalframe heeft de hoogste ratio gewicht waardoor het een ontzettend interessant bouwmateriaal is. SC-Steelframes heeft zich gespecialiseerd om het staalframe met de grootste zorg en nauwkeurigheid offsite klaar te maken. Verschillende toepassingen zijn mogelijk zoals prefab bouw, modulaire bouw, modulaire vakantiewoningen, zorgwoningen, sociale woningen, …

website
LUMO DECOR

Strak & impressionant? Kindvriendelijk & knus? Uniek en Pinterest-waardig?

Alles waar een hedendaags en gezellig interieur om vraagt, vind je bij Lumo Decor: van de juiste verftint tot de ideale tafeldecoratie. Hoe wil jij wonen? In een strakke, impressionante stijl? Kindvriendelijk en knus tegelijk? Uniek en Pinterest-waardig? Bij Lumo Decor vind je gegarandeerd je smaak. Lumo Decor beschikt over een uitgebreid aanbod aan (vlies)behang, verf en zelfs foto- en muurstickers om de kamer te personaliseren. Ook hebben ze een ruim assortiment aan transparante, effen, bedrukte en zelfs verduisterende gordijnen. Maar ook voor de vloerbekleding kan je terecht bij Lumo Decor. Of je nu van een vast tapijt houdt of een bekleding op maat, klassiek of eigentijds, in linoleum of parket, in tegels of stroken … Alles is mogelijk!

website
SOILTEK

Schroefpalen als fundering

Soiltek is de Belgische specialist op het gebied van schroefpalen en funderingen. Het bedrijf ontwikkelt, importeert en monteert schroefpalen en schroeffunderingen voor elke denkbare toepassing. De schroeffundering is een snel en makkelijk alternatief voor de klassieke fundering. Op een veilige en berekende manier bouw je de constructies met de grootste precisie. Het gebruik van schroefpalen als fundering beschadigt de natuur niet en heeft geen negatieve invloed op de bodem of het grondwater. Afhankelijk van de zuurtegraad van de ondergrond gaat een schroefpaal gemakkelijk 80 tot 100 jaar en langer mee.

website
BUILDUP

Offsite productie voor zowel nieuwbouw als energetische renovatie

BuildUp is een Belgische KMO uit Aarschot en marktleider in staalframebouw in de Benelux. BuildUp voert volledige projecten autonoom uit: van berekening, ontwerp en engineering tot productie. Dat allemaal geautomatiseerd en gedigitaliseerd volgens de strengste regelgeving. CEO Hélène de Troostembergh leidt een team van een 60-tal medewerkers van productiearbeiders, architecten, projectmanagers, BIM specialisten en een R&D team. BuildUp zet maximaal in op offsite productie voor zowel nieuwbouw als energetische renovatie. BuildUp heeft in België meerdere nieuwbouwprojecten off site uitgevoerd, van een kantoorgebouw tot meerdere woningen. Daarnaast ontwikkelden ze een offsite oplossing van gevel- en dakpanelen voor energetische renovaties die ze in 24u over een bestaand gebouw schuiven. Hiermee zijn ze Europese pionier en in staat om op grote schaal gebouwen in slechte staat aan sneltempo te renoveren en energieneutraal te maken. Dit met een minimale impact op de bewoners, want die blijven gewoon thuis tijdens de werken. Met haar passie voor duurzame ontwikkeling is Hélène ervan overtuigd dat de transformatie van het traditionele bouwproces noodzakelijk is. De visie van BuildUp: in één dag, met één klik een huis bouwen via offsite construction. Volledig digitaal en circulair. Om zo iedereen te voorzien van de meest comfortabele huizen en tegelijk een antwoord te vormen op de klimaat- en humanitaire uitdagingen die voor ons liggen.

website

Opdrachtgevers

Wonen in Vlaanderen

Het overheidsagentschap Wonen in Vlaanderen werkt aan ‘een thuis voor iedereen’. Met deze slogan is de ambitie meteen duidelijk. Het agentschap wil dat elke burger, professionele partner en medewerker zich thuis voelt binnen haar organisatie, zodat er samen kwaliteitsvol, toegankelijk, woonzeker en betaalbaar wonen mogelijk gemaakt wordt – kortom, een thuis creëren voor alle inwoners van Vlaanderen. Corbiz won de opdracht van Wonen in Vlaanderen om de aankoop van mobiele units te faciliteren. Deze units gebruikt Wonen in Vlaanderen onder andere voor de opvang van tijdelijk ontheemden uit Oekraïne en om sociale huurders te herhuisvesten bij renovatiewerken.

website

Cordium wordt Wonen in Limburg

Zoals je misschien al hebt vernomen zal Cordium samen met alle andere Limburgse woonorganisaties een nieuwe woonmaatschappij vormen. Bij een nieuwe start hoort ook een nieuwe naam: Wonen in Limburg. Een naam die heel duidelijk de opdracht van de woonmaatschappij samenvat. Met Wonen in Limburg willen we overal in Limburg duurzame en betaalbare woonoplossingen creëren.

bekijk filmpje over wonen in limburg