/realisaties

Droom voor Hasselt

In Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt) zijn in opdracht van sociale huisvestingsmaatschappij Cordium (vanaf 1 juli officieel Wonen in Limburg) en het overheidsagentschap Wonen in Vlaanderen tien modulaire woonunits geplaatst.

In Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt) zijn in opdracht van sociale huisvestingsmaatschappij Cordium (vanaf 1 juli officieel Wonen in Limburg) en het overheidsagentschap Wonen in Vlaanderen tien modulaire woonunits geplaatst. In eerste instantie functioneren de units als nooddorp voor vluchtelingen uit Oekraïne. In een volgende fase zullen de units ingezet worden voor de herhuisvesting van bewoners in het kader van renovatieprojecten van sociale woningen.

Voor het woon(nood)dorp in Hasselt gaat het om 1-, 2- en 3-slaapkamerunits. De wooneenheden zijn kwalitatief hoogstaande woonunits die voldoen aan de Vlaamse Codex Wonen, de grondwet voor het woonbeleid in Vlaanderen. Een unit bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer(s) slaapkamer(s), alles voorzien van het nodige meubilair en gordijnen. De units bieden de nodige privacy en voorzieningen om bewoners op een comfortabele manier te huisvesten.

Voor dit project werkten we samen met een aantal zorgvuldig uitgekozen partners die kwaliteit, circulariteit en duurzaamheid vooropstellen. Voor verandering zorgen doen we niet alleen, dat doen we met Brensj, Steelframes,  Jumatt, Drisag en Lumo Decor.

no imagination

Beelden

No items found.